REF Stockholm

REF Stockholm Zweden

Het Zweedse REF heeft een eigentijdse en complete haarverzorgings- en stylingslijn voor de professionele haarstylist. We geloven in Natural Beauty door Zweedse standaarden die overal toegankelijk zijn voor iedereen. Het zit in eenvoud, duurzaamheid en zeer goede kwaliteit zowel in gebruik als in uitstraling. In lijn met onze filosofie gebruiken we uitsluitend ingrediënten die 100% veganistisch zijn. Alle REF producten bevatten quinoa proteïnen die zorgen voor een groot antioxiderend vermogen en een kalmerende werking voor zowel de hoofdhuid als het haar. REF maakt het haar zichtbaar gezonder en krachtiger!

In lijn met onze filosofie gebruiken we enkel ingrediënten die 100% veganistisch zijn. De producten van REF zijn meer dan sulfaat- en parabeenvrij. De hele productlijn bevat organische ingrediënten zoals essentiële oliën, natuurlijke antioxidanten en plantaardige extracten die op een duurzame manier worden geoogst.

Daarbij zijn de producten dierproefvrij en zijn de verpakkingen recyclebaar en biologisch afbreekbaar.

.... More than sulphate and paraben free!

Laat de vooruitstrevendheid van REF je verrassen.

© 2021 by Hairsecret

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

*Als u uw afspraak wilt verzetten of annuleren doe dat dan uiterlijk 24 uur van tevoren anders zijn wij genoodzaakt de behandeling aan u door te berekenen. Dank voor uw begrip!